روابط عمومی تسهیل کننده اطلاع رسانی در جامعه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  کولانی مدیر کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان کرمانشاه  به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی همزمان با ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات وروابط عمومی گفت:انسان هاموجوداتی نیازمند روابط اجتماعی هستند که بدون حضور اجتماع هیچگاه از عهده پاسخگویی به نیاز‌های متنوع زندگی خویش بر نمی‌آیند به همین دلیل است که فلاسفه و دانشمندان انسان را موجودی مدنی وبالطبع دانسته اند.

او گفت: در آیات هم آمده است که اصولا اجتماعی بودن وایجاد روابط اجتماعی با هم نوع درمتن خلقت و آفرینش او پی ریزی شده است.

او افزود: در عصر حاضر روابط عمومی‌ها تسهیل گر ارتباط در سازمان‌ها هستند و به جرات می‌توان گفت رابط، مفسر، ومیانجی میان سازمان و مخاطبان هستند ارتباط دو سویه را حفظ و مبادلات را تسهیل می‌کنند در حقیقت تکنسین ارتباط هستند چرا که نقش تولید مواد ارتباطی برای سازمان و ارتباط با رسانه را بر عهده دارند.

او گفت: در گذشته روابط عمومی‌ها نقش تبلیغی و ترویجی محض داشتند، اما امروزه در عصر حاضر مبتنی و متکی بر آسان کردن روند اطلاع رسانی در جامعه عمل می‌کنند چرا که در اینصورت می‌توانند پاسخگوی تحولات جهانی، کشوری وجامعه خود باشند و بستر لازم را برای رضایتمندی مخاطبین خود فراهم کنند.

کولانی گفت: امروزه روابط عمومی هابه این نتیجه رسیده اند که بایستی آن پل و ارتباط دو سویه را فراهم کنند که مدیران بدانند در مقابل مردم مسئولیت دارند و مردم نیز از روابط عمومی حق مطالبه دارند.

او روند پیشرفت و به روز شدن روابط عمومی‌ها در سازمان جنگل‌ها وادارات منابع طبیعی استان‌ها را مثبت ذکر کرد اما توجهات به این حوزه مهم را کافی ندانست وگفت: باید نمایه موثری در نقد و رشد این حوزه مهم تصمیم سازی و تسهیل گری روابط درون و برون سازمانی در سطح کشور ترسیم شود.


انتهای  پیام/ز