کمبود فضای آموزشی در مراغه

کمبود فضای آموزشی درمراغه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،شکری فرماندار شهرستان ویژه مراغه در جلسه شورای آموزش و پرورش مراغه گفت: با افزایش ۱۰ درصدی تعداد دانش آموزان این شهرستان به شدت کمبود فضای آموزشی دارد.

شکری افزود: پیش بینی می‌شود امسال بیش از چهار هزار نفر به دانش آموزان شهرستان افزوده شود.

او افزود: رغبت دانش آموزان مدارس غیر دولتی برای تحصیل در مدارس دولتی به خاطر افزایش شهریه‌ها عامل دیگری بر افزایش تعداد دانش آموزان در مراغه است.

او گفت: جبران کمبود فضای آموزشی در مراغه بدون مشارکت و حضور خیران، با اعتبار دولتی امکان پذیر نیست.

فرماندار مراغه در ادامه گفت: با افزایش جمعیت دانش آموزان ، معلمان بیشتری نیز برای تعلیم و تربیت در شهرستان نیاز است.

شکری افزود: به خاطر کمبود فضا احتمال دارد برخی مدرسه ها ،کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها را به کلاس درس تبدیل کنند.

آسیابی مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز گفت: برای جبران کمبود فضای آموزشی برخی مدارس در این شهرستان برای سال آینده تجمیع می‌شوند.

آسیابی افزود: تجمیع مدرسه‌ها نیز بصورت مقطعی مشکل فضای آموزشی را رفع خواهد کرد.

در شهرستان مراغه ۵۲ هزار دانش آموز در ۵۰۲ مدرسه دولتی و غیر دولتی تحصیل می‌کنند.

انتهای پیام/ک