توقیف موتور سیکلت قاچاق در عباس آباد
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سرهنگ حسین عبدی فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد، گفت: در پی کسب خبری مبنی بر تردد یک دستگاه موتورسیکلت قاچاق در محدوده سلمانشهر، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

او افزود: در اجرای این ماموریت، کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی در یک عملیات پلیسی موتورسیکلت مورد نظر را متوقف کردند.

سرهنگ عبدی ارزش موتورسیکلت توقیف شده را که فاقد مدارک گمرکی و تردد بوده بالغ بر ۴۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و به مرجع قضائی ارسال شد.

فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد از تحویل موتورسیکلت کشف شده به سازمان اموال تملیکی استان خبر داد و از شهروندان خواست: برای مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی هرگونه اطلاعات و اخباری را در زمینه مسائل امنیتی و انتظامی به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ خبر دهند.

انتهای پیام/س