روایتی از ایثار و مجاهدت بانوان در روستا + تصاویر
زلفخانی رابط ستادبازسازی عتبات عالیات در"روستای ینگجه"و از خادمین موکب اربعین حسینی حضرت ام البنین (س) به خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،گفت:همزمان با اوج شیوع ویروس کرونا در جامعه که مقارن با تعطیلات عید نوروز بود در یک اقدام جهادی به اتفاق ۱۵ نفر از بانوان روستا که غالبا از بسیجیان و خادمین افتخاری ستاد عتبات هستند  با بسیج امکانات شخصی، کارگاه خیاطی راه انداختیم.
 
روایتی از ایثار و مجاهدت بانوان در روستا
 
 
 
روایتی از ایثار و مجاهدت بانوان در روستا
 
روایتی از ایثار و مجاهدت بانوان در روستا
 
او افزود: این بانوان مطابق با نیاز جامعه به کمک‌های انسان دوستانه، آستین همت بالا زدند و اقدام به دوخت ماسک و لباس بیمارستانی کردند.
 
زلفخانی ادامه داد :در همین زمینه تاکنون باهمت  این بانوان ۶۰۰۰ هزار عدد ماسک ، ۴۴ دست لباس مخصوص اتاق عمل، ۶۱ دست لباس گان
 ۱۰۰ دست لباس مخصوص نیرو‌های خدماتی بیمارستان‌ها تهیه  و توزیع شد.

او گفت:در کنار خیاطی و تولید ماسک و لباس، با کمک خیرین و اهالی روستا و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، تعداد ۳۰ بسته مواد غذایی هم تهیه و در قالب "رزمایش کمک مومنانه" بین نیازمندان توزیع شد.

زلفخانی ادامه داد:همچنان برای خدمت به مردم، آماده هر گونه مجاهدت هستیم.

انتهای پیام/ن