توصیه‌هایی برای ذبح دام در عید سعید فطر

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ امید حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو هماهنگی‌های لازم برای ذبح دام در کشتارگاه دام ماهیدشت انجام شده است.

او گفت : مردم می‌توانند در دومین روز عید سعید فطر برای ذبح دام‌های خود به این کشتارگاه مراجعه کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: کشتارگاه دام ماهیدشت در دومین روز عید سعید فطر از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۸ آماده ارائه خدمات به مردم است.

حاج محمدی ادامه داد: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو مردم دام را در کشتارگاه ذبح کنند.

او افزود: به منظور از بین بردن هرگونه آلودگی، دام کشتار شده به مدت ۲۴ ساعت در مرحله پیش سرد در کشتارگاه نگهداری و پس از این مدت به مردم تحویل خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: اگر مردم می‌خواهند خودشان در منزل دام را ذبح کنند باید حتماً از دستکش، عینک و پیشبند استفاده کنند و در هنگام پوست کنی از استعمال دخانیات بپرهیزند، همچنین گوشت را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای دوتا چهار درجه یخچال نگهداری کنند.

این مسئول ادامه داد: کشتار غیر مجاز دام یکی از عمده راه‌های انتقال بیماری تب کریمه کنگو است بنابراین مردم باید گوشت و احشا دام را تنها از مراکز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند .

انتهای پیام/د