فعالیت سامانه ناپایدار تا چهارشنبه در استان اصفهان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت الله علی عسگریان کارشناس پیش بینی هوای استان اصفهان اظهار کرد: سامانه ناپایداری تا چهارشنبه در استان اصفهان فعال است از این رو در مناطق غربی وزش باد به نسبت شدید، افزایش ابر و احتمال رگبار‌های پراکنده و رعد و برق به ویژه در ساعات بعد از ظهر پیش بینی می‌شود.

او با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد، افزود: کاشان با دمای ۴۰ درجه سانتی گراد بالای صفر و بویین میاندشت با دمای پنج درجه سانتی گراد بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان است.

کارشناس پیش بینی هوای استان اصفهان گفت: بیشینه دما در کلانشهر اصفهان امروز به ۳۴ درجه سانتی گراد بالای صفر و کمینه دما صبح فردا به ۱۷ درجه سانتی گراد بالای صفر می‌رسد.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: فعالیت سامانه ناپایدارهمرفتی تا اواخر وقت امروز یکشنبه چهارم خردادماه در مناطق شمالی، شرقی و نیمه جنوبی استان ادامه دارد و از این رو وقوع رگبار‌های موقتی باران، صاعقه و تگرگ، وزش باد شدید همراه با گرد و خاک محلی و احتمال جاری شدن روان آب در این مناطق دور از انتظار نیست.

انتهای پیام/م