در سال جاری؛
ثبت اولین کلونی زادآوری فلامینگو‌ها در تالاب بختگان

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، لیلا جولایی رییس اداره نظارت بر حیات وحش گفت: بعد از چند ماه پایش تالاب بختگان که از اوایل اسفندماه با همکاری کارشناسان حیات وحش و محیط بانان در منطقه آغاز شد، در ابتدای خرداد ماه موفق به ثبت کلونی جوجه آوری فلامینگو‌ها در تالاب شدیم.

او افزود: با توجه به خشک شدن تالاب در سال‌های گذشته و تلفات تعدادی از جوجه ها، تلاش شد با همفکری جمعی از متخصصین داخلی و خارجی در حوزه پرنده شناسی، دانشگاهیان و سازمان‌های مردم نهاد منطقه موضوع جوجه آوری این گونه در تالاب بختگان دقیق‌تر بررسی شود.

جولایی ادامه داد: این گروه ماه هاست بر روی موضوع جوجه آوری فلامینگو در بختگان متمرکز هستند و بدون کوچکترین چشم داشتی، تجربه و تخصص خود را به اشتراک می‌گذارند؛ که به زودی نتایج آن جهت اطلاع عموم منتشر خواهد شد.

تالاب بختگان با وسعت ۸۴ هزار هکتار در شهرستان نی ریز واقع شده و از معدود زیستگاه‌های جوجه آوری فلامینگو در کشور است.

انتهای پیام/