افزایش آمار بستری افراد مبتلا به کرونا

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمودرضا مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : شکست کرونا مستلزم همدلی، هم افزایی و همراهی مسوولان دانشگاه و بویژه کادر بهداشتی درمانی در مقابله با این بیماری است.

او گفت : مردم باید رعایت نکات بهداشت فردی و فاصله گذاری اجتماعی را جدی بگیرند و جز در موارد ضروری از منزل خارج نشوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در راستای افزایش امکانات و تجهیزات بیمارستانی موردنیاز و برای رفاه حال بیماران مبتلا به کووید۱۹ و تسریع در روند درمان آنها، دستگاه جدید اکسیژن ساز برای بیمارستان فارابی خریداری خواهد شد.

مرادی افزود: نیروی انسانی موردنیاز برای تسریع در فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیصی کرونا بکارگیری شده که به زودی کار خود را آغاز خواهند کرد.

او ادامه داد: پیگیری‌های لازم برای تهیه دستگاه امحاء زباله برای بیمارستان فارابی انجام شده که بزودی در اختیار این بیمارستان قرار خواهد گرفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: نظارت بیشتری باید در بیمارستان‌ها و مراکز ۱۶ ساعته شهرستان‌ها اعمال شود و بازدید از این مراکز افزایش یابد، چرا که در چند روز اخیر تعداد موارد مبتلا در شهرستان‌ها نیز رو به افزایش است.

مرادی گفت: باید در خصوص اجرای پروتکل‌های بهداشتی در شهرستان‌ها و رعایت جدی نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تذکر لازم داده شود .

انتهای پیام/د