ابتلای ۱۲۴ تبعه خارجی در فارس به کرونا

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سیدعلاالدین کراماتی گفت: اتباع بیگانه غیر مجازی که به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند پس از گذراندن دوره درمان و بهبودی به کشورشان بازگردانده می‌شوند.

او افزود: به منظور اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به اتباع بیگانه در استان، پیامک‌‎هایی با محتوای آموزشی و تاکید بر لزوم در خانه ماندن برای اتباع خارجی دارای کارت آمایش و شرکت کنندگان در طرح سرشماری اتباع و خانوار‌های غیرمجاز دارای دانش‌آموز مجاز ارسال شده است.

مدیر کل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس گفت: علاوه بر توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده در بین این اتباع، با پیگیری و رایزنی با دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان در شیراز، کمک‌های نقدی و غیرنقدی به تعدادی از خانوار‌های آسیب‌پذیراز کرونا ویروس اتباع خارجی که دارای مشکلات معیشتی شدید هستند داده شده است.

کراماتی، تعداد اتباع خارجی مجاز استان فارس را حدود ۶۰ هزار نفر برشمرد و افزود: از این تعداد حدود ۵۷ هزار نفر دارای کارت آمایش هستند.

انتهای پیام./