آغاز مرمت سرای ذبیحیان در بازار تاریخی زنجان
آغاز مرمت سرای ذبیحیان در بازار تاریخی زنجانبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، ارجمندمدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان گفت: به موجب توافق به عمل آمده با مالک سرای ذبیحیان، این بنا به صورت مشارکتی مرمت و سامان‌دهی می‌شود.

او ادامه داد: عملیات پیش بینی شده برای مرمت این بخش شامل پاکسازی سطوح آجری، خارج ساختن بندکشی فرسوده، بندکشی جدید، اصلاح نمای ستون بیرونی، ساماندهی طبقه زیرین حجره و مرمت درب و پنجره هاست.

ارجمند استقبال بهره برداران را از مرمت و احیای بنا‌های تاریخی استان مطلوب ارزیابی کرد و گفت: از سویی این مجموعه تاریخی یکی از جاذبه‌های شاخص گردشگری استان زنجان است که در راستای مرمت بخش‌های مختلف آن تمامی امکانات اداره کل را بکار گرفته‌ایم.

او ادامه داد:یکی از شگفتی‌های این بازار ۵۶ راه ورودی اصلی و فرعی به بازار است که دسترسی به آن را از کوچه‌ها و خیابان‌های متعددی میسر می‌سازد و وجود  هزار باب حجره و مغازه در این بازار نشان از رونق کسب و کار بازار زنجان دارد.
 
 
 
انتهای پیام/م