پیشرفت ۷۵ درصدی عملیات ساخت کارخانه تولید کشمش اسلام آبادغرب

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ کامران کریمی مدیر جهاد کشاورزی اسلام آبادغرب گفت : این کارخانه در حومه شهر اسلام‌آباد و در باغ انگور داربستی ۲ هکتاری یکی از کشاورزان شهرستان ساخته می‌شود.

او با بیان اینکه مرحله سفت کاری این واحد تولیدی به پایان رسیده گفت : تنها مشکل باقیمانده ساختمان گاز رسانی از لوله اصلی تا کارخانه است که با همت مسوولان در حال پیگیری است.

مدیر جهاد کشاورزی اسلام آبادغرب افزود: در صورت رفع مشکل گاز رسانی پیش بینی می‌شود کارخانه کشمش این شهرستان در مهر ماه تکمیل و وارد مرحله بهره برداری شود.

کریمی افرود: ٨۳ هکتار باغ انگور در این شهرستان وجود دارد و راه اندازی این واحد تولیدی جوابگوی محصول این باغ‌ها خواهد بود.

او ادامه داد: این واحد تولیدی زمینه اشتغال پنج نفر را به صورت مستقیم و ۲۰ فر را به صورت غیرمستقیم فراهم خواهد کرد.

انتهای پیام/د