نصب ۱۵۰ سامانه ضد تگرگ در باغ‌های آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: این دستگاه‌ها با هدف کاهش خسارت‌های ناشی از بارش تگرگ در باغ‌های استان نصب می‌شود.

رخ افروز با بیان اینکه هریک از این دستگاه‌ها یکصد هکتار را پوشش می‌دهد افزود: این سامانه‌ها با صرف ۷۰۰ میلیون ریال راه‌اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۵۰ سامانه ضد تگرگ در سطح ۵ هزار هکتار از باغ‌های استان را پوشش می‌دهد.

وی گفت: این دستگاه‌ها با تخصیص تسهیلات بانکی از محل حوادث غیرمترقبه، سیل و مکانیزاسیون تامین می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی مراغه نیز گفت: امسال ۱۱ سامانه ضدتگرگ در یک هزار و ۱۰۰ هکتار از باغ‌های شهرستان راه اندازی می‌شود.

اسماعیل کریمی اصل با بیان اینکه از ابتدای سال سه دستگاه راه اندازی شده است افزود: تا پایان سال تعداد کل این سامانه‌ها در شهرستان به ۲۴ دستگاه افزایش می‌یابد.

شهرستان مراغه با داشتن ۲۱ هزار هکتار باغ و تولید سالانه نزدیک به ۳۵۰ هزار تن میوه قطب تولید محصولات باغی در آذربایجان شرقی است.

انتهای پیام/