تعطیلی ۳ آرایشگاه در فسا

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سعیده غزنوی کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ۲ آرایشگاه زنانه و یک آرایشگاه مردانه در شهرستان فسا به علت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی تعطیل شدند.

او، بیان کرد: آرایشگاه ها از جمله مشاغل پرخطر در زمان شیوع کرونا هستند که فعالیت آن ها  رعایت پروتکل های بهداشتی است.

غزنوی تصریح کرد: استفاده از ماسک ، دستکش ، شیلد صورت یا عینک محافظ برای متصدی و ماسک معمولی برای مشتریان اجباری است.

کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ادامه داد: متصدیان موظفند نوبت دهی را به صورت غیر حضوری و ارائه خدمات را به صورت تک نفره انجام دهند و تهویه مناسب را در محیط کار فراهم کنند.

او، افزود: استفاده از پیشبند ، حوله ، سربند برای هر مشتری باید به صورت مجزا باشد و برای استفاده مجدد شسته و ضدعفونی شود.

غزنوی اضافه کرد: ترجیح ما در این موارد استفاده از وسایل یکبار مصرف است.

کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار کرد: سطوح باید طبق پروتکل های بهداشتی ضدعفونی شود و انجام خدمات عروسی در آرایشگاه تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

وزارت بهداشت اعلام کرد: تا شانزدهم خرداد ۹۹ شمار مبتلایان به کرونا در کشور ۱۶۷ هزار و ۱۵۶ نفر بوده و هشت هزار و ۱۳۴ نفر در ایران از این بیماری فوت کرده اند.

شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/ت