۷۴ درصد آمریکایی‌ها معتقدند نژادپرستی مشکلی بزرگ در این کشور است

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان، اکثر مردم آمریکا می‌گویند نژادپرستی و تبعیض در ارتباط با حقوق سیاه‌پوستان، مسئله‌ای فراگیر در آمریکاست.

پس از قتل «مایکل براون» و «اریک گاردنر»، دو جوان سیاه‌پوست در آمریکا در سال ۲۰۱۴، شبکه تلویزیونی ‌ای‌بی‌سی نیوز نظرسنجی انجام داد. در این نظرسنجی، ۴۳ درصد آمریکایی‌ها گفتند قتل دو جوان سیاه‌پوست در شهر‌های نیویورک و فرگوسن، نشانه‌ای از مشکلی بزرگتر در آمریکاست.

‌ای‌بی‌سی نیوز در روز‌های اخیر در آمریکا نظرسنجی مشابهی انجام داده است. بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۷۴ درصد آمریکایی‌ها معتقدند قتل سیاه‌‍پوستان بی‌دفاع در آمریکا، نشانه‌ای از مشکلی بزرگتر است. به نظر این افراد، قتل «جورج فلوید» نشانه‌ای از مشکلی جدی‌تر در جامعه آمریکاست.

انتشار تصاویر ویدئویی از مرگ جورج فلوید، سیاه‌پوست آمریکایی، به دست پلیس آمریکا موجی از اعتراض را در این کشور برانگیخته است. این تصاویر نشان می‌دهد که جورج فلوید در نتیجه رفتار خشونت‌بار پلیس جان خود را از دست می‌دهد. او پیش از مرگ از مامور پلیس که زانویش را روی گردن او فشار می‌داد، خواسته بود که به او اجازه تنفس بدهد.

انتهای پیام/