در مقایسه با پارسال؛
ذخیره گندم در شوشتر ۱۰ درصد افزایش یافت

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد حسن کجبافی معاون فرماندار شوشتر در جلسه شورای آرد و نان گفت: با توجه به مدیریت خوبی که در امسال در سطح شهرستان صورت گرفت، از خارج شدن گندم شوشتر به سمت شهر‌ها یا استان‌های دیگر جلوگیری شد.

او با بیان اینکه این امر باعث افزایش حدود ۱۰ درصدی ذخیره گندم در شوشتر نسبت به پارسال شد، افزود: با زحمت کشاورزان، کیفیت گندم ما نیز امسال افزایش یافته و این موجب بالاتر رفتن کیفیت آرد و طبیعتاً نانی که در اختیار مردم قرار خواهد گرفت، می‌شود.

معاون فرماندار شهرستان شوشتر اظهار داشت: ان شاءالله بتوانیم با برنامه‌ریزی و تلاش مناسب، رضایت‌مندی مردم را در افزایش کیفیت و کمیت نان و همچنین دسترسی آسان در تمام نقاط شهرستان به نانوایی‌ها جلب نمائیم، همچنین به همه اعضای شورای آرد و نان تاکید می‌کنم که به طور مرتب از نانوایی‌ها و نان فانتزی‌ها بازرسی‌های لازم را داشته باشند تا از هرگونه تخلف پیشگیری شود.

انتهای پیام/گ