کوچ زنبورداران مراغه به استان‌های شمال غرب

کوچ زنبورداران مراغه به استان‌های شمالغرب

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، کریمی اصل مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: همزمان با شکوفه دادن گیاهان مرتعی، زنبورداران مراغه‌ای با ۱۴۵ هزارکلنی کندوی بومی و مدرن به مراتع شمال غرب کشور کوچ کردند.

 کریمی اصل افزود: امسال برای ۴۰۰ زنبوردار جهت کوچ به استان‌های آذربایجان شرقی و غربی پروانه کوچ صادر شده است.

او افزود: زنبورداران مراغه‌ای در فصل تابستان به مراتع سهند، شهر‌های هشترود، چاریماق و عجب شیر در آذربایجان شرقی، شهر‌های پیرانشهر، سردشت، نقده و ارومیه درآذربایجان غربی و سقز در کردستان کوچ می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: زنبورداران مراغه سال گذشته با ۳ هزار و ۱۳۱ تن عسل ۲۴ درصد محصول استان را تولید کرده اند.

او افزود: ۷۰ درصد عسل تولید شده در مراغه به علت کیفیت و مرغوبیت به دیگر استان‌های کشور و خارج صادر می‌شود.

کریمی اصل، گفت: از زنبورداران و فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری در زنجیره تولید مواد اولیه، فرآوری، بسته بندی و صادرات عسل با پرداخت تسهیلات و صدور پروانه بهره برداری حمایت می‌شود.

مراغه یک هزار نفر زنبوردار دارد و این حرفه برای یک هزار نفر دیگر نیز شغل مستقیم ایجاد کرده است.

انتهای پیام/ک