معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری فارس:
طرح‌های گردشگری با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد ریال در فارس افتتاح می‌شود

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، جمشید معینی معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری استان فارس با بیان اینکه ۷ طرح گردشگری با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۰ میلیارد ریال در استان فارس، به بهره برداری می رسد، در این باره اظهار کرد: از مجموع این طرح های گردشگری، تعداد ۳ پروژه در شیراز، ۲ طرح در شهرستان کازرون، یک پروژه در فسا و یک پروژه در شهرستان مُهر طی امسال راه‌اندازی می‌شود.

او با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی طرح‌ها ادامه داد: یک زائرسرا و ۲ سفره‌خانه سنتی در شیراز با سرمایه گذاری ۲۶ میلیارد ریال، یک مجتمع گردشگری عمومی و یک پارک طبیعت‌گردی و گردشگری روستایی عشایری در کارزون با سرمایه گذاری ۲۲ میلیارد ریال، به بهره برداری می‌رسد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری استان فارس اضافه کرد: همچنین یک اردوگاه گردشگری در فسا با سرمایه گذاری ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال و یک مرکز گردشگری تفریحی در شهرستان مهر با سرمایه گذاری ۲ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری استان فارس افزود: در حال حاضر ۲۳۸ هتل، متل، هتل‌آپارتمان و مهمانپذیر، ۱۳۴ خانه مسافر و ۱۳۷ اقامتگاه بوم‌گردی در استان فارس فعالیت دارند.

انتهای پیام/