آقا محمدی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
تمام پول صادرات بنزین به ونزوئلا به خزانه واریز شد

پول ۵ نفتکش اعزامی به ونزوئلا به خزانه واریز شدعلی آقا محمدی،  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به توان صادرات فرآورده‌های نفتی ایران به سایر کشور‌ها گفت: برای فروش فرآورده‌های نفتی مصداق بارز ارسال ۵ نفتکش ایرانی حامل بنزین به کشور ونزوئلا است.

وی در پاسخ به این سوال که با وجود تحریم‌های بانکی و تبادل مالی در جهان چطور مبلغ فروش بنزین به ونزوئلا را دریافت کرده ایم؟ گفت: برای دریافت پول بنزین‌های فروش رفته به ونزوئلا مشکلی نداریم و پول ۵ نفتکش ارسالی به خزانه کشور واریز شده است. این رقم تحت عنوان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی و وزارت نفت در خزانه قرار می‌گیرد.
 
وی افزود: تنها اروپایی ها و کره ای ها در پرداخت پول به ما مشکل دارند و مابقی مشکلی از این دست ندارند.

آقا محمدی با اشاره به اینکه توان تبادل فرآورده های نفتی در سطوح مختلف هم وجود دارد، بیان کرد: بنابر اصول پیش روی ما درونگرایی صادرات فرآورده هاست یعنی به سمتی برویم که صادرات خام به صفر برسد چرا که ما هم اکنون مازاد  فرآورده های نفتی داریم و خوشبختانه  فرآورده فروش شده ایم.


بیشتر بخوانید


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان بیان کرد: برنامه اقتصادی کشور با توجه به برنامه ششم توسعه ساخت و تجهیز پتروپالایشگاه ها، پالایشگاه های کوچک  و پالایشگاه های بزرگ  است چرا که تبدیل نفت و فروش آن، بهترین روش است.

{$sepehr_media_12095704_400_300}

انتهای پیام/