کاهش تعداد برنامه‌های نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران + فیلم

محمد اسماعیل امامزاده مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران در حاشیه نشست با خبرنگاران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،با بیان اینکه ۴۸۰ برنامه پارسال به مناسبت دهه کرامت در مازندران اجرا شده بود، گفت: به علت شرایط کرونایی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی این برنامه‌ها امسال کمتر شد و تعداد آن به ۱۷۰ برنامه رسید.

او افزود: دو کاروان خادمان امام رضا (ع) در این دهه از مشهد به مازندران می‌آیند.

امامزاده گفت: قدردانی از مدافعان سلامت، شهدای مدافع سلامت و فعالان حوزه اقتصادی که در این روز‌های کرونایی فعال‌تر بودند، از دیگر برنامه‌های مهم مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران است.

بیشتر بخوانید: اجرای طرح نسیم مهر رضوی در قائمشهر

مدیر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران با بیان اینکه توزیع سبد کالا هم در دهه کرامت انجام خواهد شد، افزود: ۲۵ هزار سبد کالا به ارزش ۲۸۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، سه ماه اول امسال در مازندران توزیع شد.

او گفت: در دهه کرامت امسال ۳ واحد منزل مسکونی سیل زدگان در سیمرغ به بهره برداری می‌رسد و ۶ واحد منزل مسکونی دیگر نیز در ماه‌های آینده بهره برداری خواهد شد.

امامزاده افزود: سامانه ثبت نام خادم یاران تا پایان اسفند سال ۹۷ بسته شد و تا آن زمان بیش از ۱۵ هزار خادم یار در مازندران ثبت نام کرده بودند.
 
{$sepehr_media_12111925_400_300}
انتهای پیام/ س