توسعه ۵ طرح گردشگری در البرز

پنج پروژه گردشگری در البرز توسعه می یابدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، فریدون محمدی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی البرز گفت: سه مورد از پروژه ها هتل بوده که درنوبت دریافت تسهیلات و همکاری بانک ها قرار داشته  تا صنعت گردشگری توسعه یابد.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز افزود: دهکده گردشگری محب در ساوجبلاغ از دیگر پروژه های اقتصاد مقاومتی گردشگری البرز است که بزرگترین پروژه سلامت کشور به شمار می رود.

محمدی افزود: این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که با بهره برداری از آن برای ۱۵۰ نفر اشتغالزایی می شود.

در نشست امروز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی البرز اداره کل اوقاف و امور خیریه نیز تعداد پروژه های خود را در بخش اقتصاد مقاومتی ۴۰ پروژه اعلام کرد که عملیات اجرایی پروژه کارخانه نوآوری در سال جاری آغاز شده است.

منبع: ایرنا 

انتهای پیام  / ر .خ