رئیس اتحادیه املاک خوزستان:
قیمت مسکن در آشفته بازار نرخ ارز دست و پا می‌زند

قیمت مسکن در آشفته بازار نرخ ارز دست و پا می‌زندقنبرعلی زنگنه رئیس اتحادیه املاک خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: قیمت مسکن و رهن و اجاره در استان از ابتدای سال ۹۷ تاکنون، ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.

او با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون نیز شاهد افزایش ۷۰ درصدی قیمت‌ مسکن و رهن و اجاره بها هستیم افزود: افزایش نرخ ارز و نابسامانی در قیمت دلار، نبود برنامه ریزی دولت در زمینه گرانی و نداشتن نظارت بر بازار مسکن از عوامل تاثیرگذار بر این گرانی‌ها محسوب می‌شوند.

زنگنه به وضعیت مصالح ساختمانی در خوزستان اشاره کرد و اظهار داشت: افزایش قیمت مصالح ساختمانی مانند؛ آجر و سیمان، آهن و همچنین تجهیزات ساختمانی شامل؛ وسایل سرمایشی و گرمایشی و...، هزینه پروانه ساختمان و نقشه نیز بر قیمت مسکن در سطح استان نقش بسزایی داشته است.

باید بر قیمت مسکن نظارت شود

رئیس اتحادیه املاک خوزستان در خصوص راه‌های کنترل گرانی مسکن و اجاره بها تصریح کرد: دولت باید برنامه بلند مدت به منظور ساخت مسکن ارائه دهد و نظارت دقیق بر قیمت آن داشته باشد، همچنین یارانه‌ای برای ساخت ساختمان و تهیه مولفه‌های آن با حداقل بهره بانکی تخصیص داده شود و باز پرداخت آن با توجه به حقوق دریافتی هر شخص تنظیم گردد.

این مقام مسئول بیان داشت: برای کنترل و ثبات قیمت مسکن، دولت می‌تواند زمین به صورت رایگان در اختیار متقاضیان واقعی و اقشار آسیب دیده قرار دهد و حق فروش را از آنان سلب نماید و در صورت اقدام به فروش، همه منافع آن به حساب خزانه دولت واریز شود تا با این روش بازار مسکن، به حالت عادی بازگردد.

انتهای پیام/ی