تپیک (کوفته‌ بلغور) بسیار لذیذ و خوش عطر + دستو تهیه

تپیک (کوفته‌ی بلغور)

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تپیک از غذا‌های لذیذ که روند پخت آسانی بر خلاف ظاهرش داره  به شمار می‌رود. این غذا با بلغور تهیه میشه و به همین دلیل خواص بسیاری داره. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل این کوفته خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:
٢لیوان بلغور ریز
۲ق غذاخوری رب گوجه
۱ق غذاخوری رب فلفل
۱ق غذاخوری گشنیز
۱ق غذاخوری نعناع
۱ق مربا خوری فلفل سیاه
۱ق مر با خوری زیره
۳شاخه جعفری
۲شاخه پیازچه
۱فنجان روغن مایع
۱ونیم لیوان آب داغ
نمک ۳ق غذاخوری
روغن مایه برای روی غذا


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

روی بلغور‌ها آب داغ بریزید.
وقتی پف کرد و آب را کشید رب‌ها و ادویه ها را اضافه کنید و خوب ورز دهید.
جعفری و پیازچه ریز خرد شده را اضافه کنید و روغن را بریزید (اگر میخواهید توی روغن سرخ کنید روغن را نریزید) خوب ورز دهید، داخل سینی فر بچینید و ۳ق غذاخوری روغن را روشون بریزید. در فر ۱۸۰درجه بپزید.
اگر مایلید  داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/