طرز تهیه مرغ آسیایی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ آسیایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:

سینه مرغ یا بوقلمون ۵۰۰ گرم

پیاز یک عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی ۲ عدد

سیر خرد شده ۲ الی ۳ حبه

پودر آویشن یک ق چایخوری

پودر پاپریکا یک ق چایخوری

پودر یا سس خردل ۱ قاشق چایخوری

آب مرغ نصف فنجان

آب لیمو دو ق چ

عسل نصف قاشق چایخوری

سس سویا یک قاشق چایخوری

سس کچاپ یک تا دو ق چایخوری

نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در ابتدا پیاز رو با روغن پنج دقیقه تفت بدید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ و فلفل‌های دلمه‌ای نواری خرد شده را اضافه کاملا تفت دهید.

سپس سیر و آویشن، فلفل، پاپریکا، خردل، عسل، سس سویا و آبلیمو رو اضافه کنید و تفت بدید تا مرغ بپزه. حدودا ده دقیقه کافیه، چون فیله و سینه مرغ که کوچیک خرد شده زود میپزه در آخر سس کچاپ یا سس تایلندی و آب مرغ رو بریزید و در حدود ۱۰ دقیقه در تابه رو بزنید تا کاملا غلیظ بشه و جا بیافته در هنگام سرو به آن پیازچه تازه و یا ریحان اضافه نوش جان کنید.

منبع:ashpazi_khebreha

انتهای پیام/