نماینده عراقی به دلیل ابتلا به کرونا جان باخت

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از یکی از نمایندگان عراقی گزارش داد غیداء کمبش، یکی دیگر از نمایندگان پارلمان عراق به دلیل ابتلا به بیماری کرونا بعد از ظهر امروز جمعه فوت کرده است.

وی نماینده اهل سنت استان دیاله و رئیس کمسیون اموزش در مجلس بود و این در حالی است که شمار نمایندگان مبتلا به ویروس کرونا در عراق به ۵ نماینده رسید.

تاکنون ۶۹ هزار و ۶۱۲ نفر در عراق به کرونا مبتلا شده که از بین ۲۸۸۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

شبکه سومریه عراق امروز به نقل از «حسن التمیمی»، وزیر بهداشت و محیط از کمبود کپسول اکسیژن در برخی از بیمارستان‌های این کشور خبر داد و خواستار ارسال فوری مقادیر زیادی کپسول‌های اکسیژن از استان‌های بغداد و بصره به استان ذی‌قار شد.

رسانه‌های عراقی اخیرا از کمبود کپسول اکسیژن در بیمارستان‌های کرکوک و استان ذی‌قار و مرگ شماری از مبتلایان به کرونا بر اثر نبود این کپسول خبر دادند.

انتهای پیام/