هفت نفر در آذربایجان شرقی بر اثر مسمومیت دارویی جان باختند

هفت نفر در آذربایجان شرقی بر اثر مسمومیتی دارویی چان باختند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،صفایی‌فرد مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان‌شرقی گفت: در دو ماهه سال‌جاری هفت نفر بر اثر مسمومیت با دارو‌ها و سموم جان خود را از دست دادند که از این تعداد سه نفر زن بودند.

او افزود: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که هفت نفر بود، تفاوتی نداشته است.

صفایی‌فرد گفت: در سال گذشته ۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با دارو‌ها و سموم جان خود را از دست دادند.

مدیرکل پزشکی قانونی آذربایجان شرقی افزود: عمده‌ترین موارد مسمومیت در بزرگسالان ناشی از دارو‌های مسکن، آرامبخش، ضدافسردگی همچنین محصولات پاک‌کننده و شیمیایی است که ممکن است عوارض جبران‌ناپذیری را برای فرد به همراه داشته باشد.

او گفت: در کودکان نیز مسمومیت‌ها در اثر خوردن مواد شیمیایی و بهداشتی، موادشوینده، داروها، اجسام قابل بلع مثل باطری و یا گیاهان آپارتمانی به وجود می‌آید، بنابراین لازم است والدین ضمن آگاهی از خطراتی که به دنبال ایجاد مسمومیت، فرزندشان را تهدید می‌کند، هر گونه موادشوینده، سموم و دارو‌ها را از دسترس کودکان دور نگه دارند.

انتهای پیام/ک