دنت خوشمزه خانگی + طرز تهیه

گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز طرز تهیه دنت خانگی را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم

٤ قاشق غذاخوری شیر خشک
١ قاشق عذاخوری پودر کاکائو
١ قاشق غذاخوری پودر کاسترد
١ عدد (٣٦ گرم) دریم ویپ (پودر خامه)
١ عدد پودر کارامل
١ قوطی خامه
١ قاشق غذاخوری نوتلا
١ لیوان و نصف آب

طرز تهیه
همه مواد بالا رو باهم مخلوط کنید و با همزن دستی خوب هم بزنین، وقتی صاف و یکدست شد روی حرارت بزارین و مدام هم بزنین که گلوله گلوله نشه، همین که به جوش اومد تو قالب سیلیکونی بریزین و ٣ ساعت بزارین یخچال و بعد راحت از قالب جدا کنین و سرو کنین، به همین راحتی و به همین خوشمزگی.

می تونید بجای شیر خشک و آب از ١/٥ تا ٢ لیوان شیر مایع استفاده کنید.
اگر مقدار آب و شیرخشک یا شیر مایع کمتر باشه دسر سفت میشه، اما اگر بیشتر باشه دسر شُلتر میشه و باید تو کاسه بریزین (این کاملاً سلیقه‌ای هستش)

اگر طعم شکلاتی دَنِت رو دوست ندارین بجای نوتلا و پودر شکلات از وانیل، زعفرون، موز، کوکیز، نسکافه و انواع پوره میوه‌ها میتونین استفاده کنین.

منبع: دسر آنلاین

انتهای پیام/