دستور پخت شیرینی چوروس با طعم دلپذیر

دستور پخت شیرینی چوروس با طعم دلپذیر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم تا طرز تهیه ی شیرینی اسپانیایی چوروس را خدمت شما شرح دهیم. مواد لازم و شیوه طبخ این شیرینی بسیار شبیه به بامیه است از این رو افرادی که با طرز تهیه ی بامیه آشنایی کامل دارند، در طبخ شیرینی چوروس مشکلی نخواهند داشت. 

مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
شکر ۲/۵قاشق غذخوری
نمک ۰/۵ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق
کره ۵۰ گرم
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر و دارچین برای آخر کار


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

ابتدا آب و کره و شکر و نمک را درقابلمه ریخته و با قاشق چوبی هم می‌زنیم وقتی به جوش اومد ارد را اضافه کرده و سریع هم می‌زنیم تا به شکل یک گلوله دربیاد.

سپس بعد از خنک شدن یکی یکی تخم مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و در قیف با سر ستاره‌ای ریخته و در روغن داغ سرخ می‌کنیم و سپس در شکر و دارچین می‌غلطانیم. با شکلات هم می‌توانید سرو کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/