افزایش چهار برابری کشت گلخانه‌ای در سبزوار

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد عظیمی‌نژاد مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی سبزوار گفت: عمده محصولات تولیدی در واحد‌های گلخانه این شهرستان شامل گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه، سبزیجات و نشای محصولات است.

او افزود: با توجه به بحران منابع آب در سبزوار، توسعه کشت گلخانه‌ای از محور‌های اقتصاد مقاومتی و از اولویت‌های جهاد کشاورزی است.
 

بیشتر بخوانید:


مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی سبزوار ادامه داد: هشت واحد گلخانه‌های کوچک هریک با مساحت کمتر از ۳۰۰ متر مربع در مناطق روستایی این شهرستان ایجاد شده است.
 
عظیمی‌نژاد بیان کرد: جهاد کشاورزی به منظور اشتغال پایدار در مناطق روستایی با صدور پروانه رایگان و ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه از طرح‌های گلخانه‌ای در مقیاس‌های کوچک حمایت می‌کند.

او  با اشاره به صادرات بخشی از محصولات تولیدی گلخانه‌های سبزوار تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۶۰۰ تن گوجه فرنگی این شهرستان به کشور‌های آسیای میانه، روسیه و عراق صادر شده بود.
 
انتهای پیام// ف.ک