طرز تهیه رنگینک بوشهری

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  رنگینک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

۲۰۰ گرم کره رو داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم ذوب کن.

 ۲۲۰ گرم آرد رو به کره اضافه کن، روی حرارت ملایم مرتب هم بزن تا طلایی بشه، حواست باشه نسوزه.

 ۱ قاشق مربا خوری پودر دارچین و نصفِ قاشق چایخوری پودر هِل رو اضافه کن و کمی تفت بده.

 شعله رو خاموش کن و اجازه بده کمی سرد بشه.

خرما‌ها رو (به اندازه‌یِ ظرفت) ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل آبِ گرم بگذار تا پوستشون رو به راحتی جدا کنی، هسته‌های خرما رو هم در بیار و بعد داخلشون رو با مغزِ گردو پُر کن.


بیشتر بخوانید


 نصفِ ترکیبِ آرد و کره رو بریز داخل ظرف و با پشت قاشق یکنواخت پخش کن.

خرما‌ها رو روی مخلوط آرد با فاصله‌یِ خیلی کم از هم قرار بده جوری که به دیواره‌یِ ظرف نچسبن.

بقیه‌ی مخلوط آرد و کره رو روی خرما‌ها بریز و پخش کن. خرما‌ها پوشیده بشه. برایِ لایه‌ی آخر به اندازه دلخواهت پودر پسته بریز.

۲ ساعت بگذار داخل یخچال تا خوب سرد و سفت بشه.

نوش جونتان

منبع: khoshmazegani

انتهای پیام/