کشف ۲۵ کیلوگرم شیشه در اهواز

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سردار حیدر عباس زاده فرمانده انتظامی خوزستان گفت: به منظور اجرای طرح برخورد با عناصر اصلی تهیه، توزیع و ترانزیت مواد مخدر، پلیس مبارزه با موادمخدر استان با تلاش اطلاعاتی از فعالیت ۲ فروشنده موادمخدر صنعتی مطلع شدند.

او با بیان اینکه دستگیری آن‌ها به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و مراقبتی شبانه روزی موفق شدند فروشندگان مذکور را با ۲ دستگاه خودروی سواری در اهواز شناسایی و در عملیاتی منسجم دستگیر نمایند.

سردار عباس زاده به کشف ۲۵ کیلوگرم موادمخدر صنعتی از نوع شیشه که از مرز‌های شرقی کشور وارد شده در خودرو‌های متهمان اشاره و تحویل آن‌ها به مرجع قضایی اشاره کرد و ادامه داد: نیروی انتظامی با تلاش شبانه روزی با سوداگران مرگ و مخلان امنیت به شدت برخورد می‌کند.

انتهای پیام/گ