۵ نفر دیگر از استان کرمانشاه قربانی ویروس کرونا شدند

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی در خصوص آخرین آمار مبتلایان به کووید۱۹ در استان کرمانشاه گفت: در شبانه روز گذشته ۵ نفر در شهرستان‌های کرمانشاه، گیلانغرب، کنگاور با تشخیص قطعی کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع تعداد جانباختگان کرونا در استان به ۳۹۶ نفر رسید.

مهدی محمدی ادامه داد: با شناسایی ۱۵ بیمار مثبت بستری دیگر در بیمارستان‌های استان، جمع موارد بستری به دو هزار ۷۲۴ نفر رسید.

او افزود: تعداد کل بیماران بستری در استان از ابتدای شروع اپیدمی تا کنون به هشت هزار و ۷۵۳ نفر رسید و هشت هزار و ۴۹ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدند.

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا عنوان داشت: در ۲۴ گذشته ۷۹ نفر در بیمارستان‌های استان بستری و ۷۶ نفر مرخص شدند.
انتهای  پیام/ز