طرز تهیه سوشی اسپاگتی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سوشی اسپاگتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:
اسپاگتی ۱ بسته
پنیر خامه‌ای ۱ فنجان
پوره گوجه فرنگی
پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
برگ‌های ریحون تازه برای تزیین
گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی

 طرز تهیه:
اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته‌های اسپاگتی رو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه‌ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی‌ها بریزید و گوشت‌های قلقلی‌ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید.

برش‌های سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید.

 

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/