طرز تهیه آش کمبزه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش کمبزه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱-حبوبات از هر کدوم نصف پیمانه(نخود، لوبیا چیتی، عدس)
۲-بلغور نصف پیمانه
۳-برنج نصف پیمانه
۴-سبزی خرد شده سه پیمانه ( یک و نیم پیمانه مخلوط تره، جعفری، گشنیز و یک و نیم پیمانه ریحان )
۵-کمبزه خرد شده دو عدد متوسط
۶-گوجه پوست کنده و ریز خرد شده سه عدد بزرگ
۷-فلفل سبز تند خرد شده به میزان دلخواه (می تونید حذف کنید)
۸-زرد چوبه و نمک به میزان دلخواه
۹-پیاز درشت دو عدد نگینی خرد شده (یک عدد برای داخل آش و یک عدد برای پیاز داغ روی آش)
۱۰-نعناع داغ و کشک و پیاز داغ برای تریین و سرو آش

طرز تهیه :

یکی از پیاز های خرد شده رو به همراه روغن و‌ زرد چوبه سرخ کنید.

بلغور ، برنج و عدس از قبل خیس شده رو اضافه کرده و حدود یک لیتر آب اضافه کنید.

بعد از اینکه به نقطه جوش رسید سبزی و اضافه کرده ‌درب قابلمه رو بزارید.

بعد از نیم ساعت کمبزه خرد شده و نخود و لوبیا از قبل پخته شده به همراه نمک و فلفل سبز خرد شده اضافه کرده و دوباره حدود نیم ساعت زمان بدین.

یک ربع قبل از آماده شدن آش،گوجه خرد شده رو اضافه کرده و بعد با نعناع داغ و پیاز داغ فراوان و کشک سرو کنید.


بیشتر بخوانید


منبع: ghaza land

انتهای پیام/