آنچه باید از ضدعفونی نوغانداری ها بدانیم

بایدبه ضدعفونی نوغانداری ها در پایان دوره پرورش اهمیت دادمجتبی تقی زاده، معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد دامی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: بیشترین دلیل بروز بیماری‌ها و خسارات ناشی از آن در نوغانداری ها، به عدم رعایت بهداشت و شرایط محیطی نامناسب محل پرورش مربوط می‌شود.

معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد دامی  البرز افزود: برای پیشگیری از بروز احتمالی بیماری‌ها و آفت تولید در دوره پرورش آتی، تمام ضایعات باقی مانده در تل انبار‌ها و محیط اطراف و علف‌های هرز پیرامون آن ها، جمع آوری و در گودالی، سوزانده و یا پس از آهک پاشی، دفن شود.

 تقی زاده گفت: هم چنین محل تل انبار باید پس از پاک سازی، شست و شو و شعله دهی، با فرمالین ۳ درصد یا محلول کلر ۵ درصد ضدعفونی شود و ظروف و سینی‌ها نیز پس از شست و شوی مناسب، با حرارت دهی یا در آفتاب، خشک شوند.

نوغان‌داری پروش کرم ابریشم به منظور تولید ابریشم است.

انتهای پیام / ر.خ