حفر چاه جدید در پایانه غدیر

حفر چاه جدید در پایانه غدیربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، علیرضا رسولی، سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد گفت: عملیات حفر چاه جدید در پایانه مسافربری غدیر، به منظور آبیاری فضای سبز این مجموعه و اطراف آن و با اعتباری بالغ بر ٢ میلیارد ریال انجام شد.

او افزود: به منظور جداسازی شبکه آب فضای سبز شهری از آب شرب، سازمان با دسترسی به آب خام چاه‌های موجود فضای سبز را آبیاری می‌کند.

رسولی ادامه داد: در اثر فرسایش چاه قبلی موجود در این پایانه، نیاز به حفر چاه جدید داشت که این چاه با عمق ١۶٠ متر و به مدت دو ماه در حال حفاری است.

سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهر یزد تصریح کرد: با بهره برداری از این چاه، تمام پهنه فضای سبز پایانه غدیر و بلوار‌های اطراف آبیاری می‌شود.

انتهای پیام/ی