سالاد هفت لایه متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه
سالاد هفت لایه متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد هفت لایه یک غذای آمریکایی است که شامل ترکیبی رنگین از هفت لایه مواد تشکیل دهنده‌ای چون: کاهوی یخ زده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، نخود فرنگی شیرین، تخم مرغ آب‌پز سفت، برش‌های پنیر چدار و تکه‌های بیکن است. بر روی سالاد سس مایونز و گاهی خامه ترش اضافه می‌شود. این سالاد در ظرف شیشه‌ای یا ماهی‌تابه بزرگ سرو می‌شود تا لایه‌های مختلف آن قابل مشاهده باشد.


مواد لازم

کاهو متوسط: ۱عدد
کرفس خرد شده: ۱ عدد
تخم مرغ آبپز شده سفت: ۵ عدد
نخود فرنگی پخته شده: ۱ لیوان
فلفل دلمه‌ای خرد شده: ۱ لیوان
ژامبون خرد شده: ۸ ورق
سس مایونز:۱و۱/۲ لیوان
شکر: ۲ قاشق
پنیر چدار: ۱۵۰ گرم

مراحل پخت

برگ‌های کاهو را جدا کرده و می‌شوییم و آبگیری می‌کنیم.

سپس آن‌ها را خرد کرده و در انتهای کاسه سالاد بزرگ می‌ریزیم.

مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو می‌ریزیم.

بهتر است لایه‌ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش‌های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.

سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد می‌ریزیم.

برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد می‌پاشیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/