شیرینی کره‌ای + دستور تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز طرز تهیه شیرینی کره ای را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید .


بیشتربخوانید


مواد لازم:

پودر قند ٥٠ گرم
كره نرم ٧٥ گرم
زرده تخم مرغ ١ عدد
پودر هل ١/٢ ق چ
آرد ١٢٠ تا ١٤٠ گرم
پودر قند و کره رو با همزن ٣ تا٤ دقیقه بزنید تا نرم و سبک بشه، زرده و هل رو اضافه کرده ٢ دقیقه دیگه بزنید. حالا آرد الک شده رو تا حدی که یه خمیر نرم بشه اضافه کنید و مخلوط کنید.

خمیر رو روی کاغذ روغنی پهن کرده و قالب می زنیم.

توی سینی که کاغذ داره میزاریم و میره توی فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه برای مدت حدودا ١٥ دقیقه و تمام.
نهایتا روش رو شکلات سفید بن ماری زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئینش کردم.

منبع: ghazaa_deser

انتهای پیام/