نخست وزیر سابق مالزی به ۱۲ سال حبس محکوم شد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرکزاری فرانسه، نجیب رزاق، نخست وزیر پیشین مالزی روز سه شنبه به اتهام مشارکت در یک رسوایی مالی چند میلیارد دلاری در یک صندوق سرمایه گذاری دولتی، به ۱۲ سال حبس محکوم شد.

دادگاه عالی کوالالامپور همچنین او را به جرم هفت فقره سوء استفاده از صندوق سرمایه ملی و صندوق توسعه مالزی ملزم به پرداخت جریمه ۴۹ میلیون دلاری کرد.

نجیب رزاق، نخست وزیر اسبق مالزی امروز در نخستین دادگاه خود درباره همه اتهامات مربوط به رسوایی مالی چند میلیارد دلاری در یک صندوق سرمایه‌گذاری دولتی گناهکار شناخته شد.

نخست‌وزیر پیشین مالزی در دادگاه عالی کوالالامپور به جرم خیانت در امانت و همچنین سوءاستفاده از قدرت و پول‌شویی محاکمه شد. او متهم شده بود که میلیارد‌ها دلار از یک صندوق دولتی که خود او آن را بنیانگذاری کرده بود، اختلاس کرده است.

انتهای پیام/