رهبر انقلاب:
جنایت ترور شهید سلیمانی، نمونه‌ای از نتیجه حضور آمریکایی‌ها در عراق است

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رهبر انقلاب طی دیداری که با مصطفی الکاظمی نخست وزیر کشور عراق داشتند درباره موضوعات مختلفی با او به مباحثه پرداختند که یکی از مهم‌ترین این موضوع ها، ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در خاک عراق بود.

ایشان این جنایت بزرگ را نتیجه حضور آمریکایی‌ها در عراق دانستند و عنوان کردند که جمهوری اسلامی این ترور گستاخانه را فراموش نکرده و ضربه متقابلی به آمریکا خواهد زد.


بیشتر بخوانید


شب گذشته همزمان با ساعات رخداد این حادثه شوم که توسط بالگرد‌های آمریکایی، به دستور مستقیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و در فرودگاه بغداد اتفاق افتاد، تصویر نگاشتی زیبا از بیانات رهبر انقلاب در این خصوص در فضای مجازی منتشر شد.

در متن این تصویرنگاشت آمده است:

" جنایت آمریکا در ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس یک نمونه از نتیجه حضور آمریکایی‌ها در عراق است؛ آن‌ها میهمان شما را در خانه‌شما کشتند و صریحاً به این جنایت اعتراف کردند... جمهوری اسلامی ایران هرگز این موضوع را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکایی‌ها خواهد زد. ۹۹/۴/۲۲ ".

در ادامه تصویر مذکور را مشاهده می‌کنید:

جنایت ترور شهید سلیمانی، نمونه‌ای از نتیجه حضور آمریکایی‌ها در عراق

انتهای پیام/