آش دنورو لرستان + دستور تهیه

آش دنورو لرستان + دستور تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دنورو درواقع نوعی سوپ یا آش محلی لرستان است و به نشانه شادی از روییدن اولین دندان کودک درست می‌شود. بنابراین تهیه این نوع غذا بیشتر جنبه آیینی دارد و مورداستفاده شده برای این نوع آش نخود، لوبیا، عدس، باقلا، گندم و نمک است.

مواد لازم:

- نخود ۲۰۰ گرم
- لوبیا ۲۰۰ گرم
- عدس ۲۰۰ گرم
- باقلا ۲۰۰ گرم
- گندم ۲۰۰ گرم
- نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

نخود، لوبیا، عدس و باقلا و گندم را جداگانه در ظروفی بمدت ۲۴ ساعت می‌خیسانیم تااثرات نفاخ آن‌ها کمتر شود. سپس آن‌ها را نیم پز می‌کنیم.

قابلمه‌ای را پر از آب نموده و همراه با نخود و لوبیای نیم پز شده روی اجاق با حرارت کم می‌گذاریم تا خوب پخته شوند. پس از آنکه لعاب مواد ما بدلیل پخت روی مواد را گرفت و کمی از آب آن‌ها تبخیر شد، عدس و باقلا را نیز به مواد داخل قابلمه خود اضافه کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا به همراه دیگر مواد پخته شوند.

در انتها گندم را به همراه مقدار کمی نمک داخل ظرف غذا ریخته و روی حرارت اجاق می‌ریزیم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.

منبع: تبیان

انتهای پیام/