طرز تهیه آش دنگو

طرز تهیه آش دنگو

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش دنگو از غذا‌های محلی استان کهگیلویه و بویراحمد است که سرشار از حبوبات می‌باشد و در فصل زمستان بیشتر رواج دارد، چون به اعتقاد مردم استان این آش برای سرماخوردگی بسیار مناسب است و معجزه می‌کند. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این آش خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

- عدس
- لوبیا چشم بلبلی
- لیزک (گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌روید.)
- ماش
- نخود
- گندم (مقدار گندم بیشتر از بقیه حبوبات باشد)
-  ادویه، زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا آب مورد نیاز را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه می‌کنیم؛ گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است.

بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌بندیم و منتظر می‌مانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.

منبع: تبیان

انتهای پیام/