هفت میلیون قطعه جوجه‌ ریزی در تربت‌جام انجام شد

هفت میلیون قطعه جوجه‌ریزی در تربت‌جام

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، باقر خدادادی معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام با اشاره به وجود ۱۰۷ مرغداری در این شهرستان گفت: از این تعداد در حال حاضر ۱۰۵ واحد فعال است که ظرفیت هر دوره جوجه ریزی در آن‌ها یک میلیون و ۸۹۴ هزار قطعه است، همچنین از ابتدای امسال تاکنون هفت میلیون و ۹۱۰۰ قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های این شهرستان انجام شده است.

او افزود: سالانه به طور متوسط چهار دوره جوجه‌ریزی در مرغداری‌های تربت جام انجام می‌شود و به طور میانگین در هر سال بیش از ۱۷ تن و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ در این منطقه تولید می‌شود و در این زمینه یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی محسوب می شود.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام ادامه داد: هر دوره جوجه ریزی ۴۵ تا ۵۰ روز طول می‌کشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه‌ریزی واحد‌های مرغداری برای دوره بعد صادر می‌شود و با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری‌های طیور، تمام فرایند مراحل پرورش شامل جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت می‌شود.

خدادادی بیان کرد: با توجه به نبود کشتارگاه طیور در تربت جام، مرغ‌های پرورش یافته برای کشتار به سایر کشتارگاه‌های خراسان رضوی ارسال و بخشی از آن‌ها وارد چرخه مصرف در تربت جام می‌شود.

بیشتر بخوانید

او تصریح کرد: این تعداد مرغداری زمینه اشتغال بیش از ۳۰۰ نفر را به صورت مستقیم در تربت جام فراهم کرده است.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی تربت جام تاکید کرد: نبود بیماری‌های حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی از مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی در شهرستان تربت جام است.

خدادادی اظهار کرد: اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحد‌های مرغداری تربت جام، صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی، نظارت بر فاصله زمان جوجه ریزی، نظارت بر واکسن و واکسیناسیون در واحد‌های مرغداری از جمله اقدامات دامپزشکی برای پیشگیری از بیماری‌های طیور در تربت جام است.

 
انتهای پیام// م.ب