لزوم نهادینه کردن عدالت و مبارزه با فساد در جامعه

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، آیت الله عبدالکریم فرحانی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر پیام عدالت و مبارزه با فساد نهادینه شود اکثر مشکلات جامعه حل خواهد شد و ترویج  پیام غدیر در جامعه یک ضرورت است.

او با بیان اینکه امروز حرکت مومنانه و دلسوزانه مردم و میثاق ولایی مردم ورهبری ثابت کرده است امنیت، آزادی و استقلال ما مثال زدنی است افزود: با وجود مشکلاتی همچون محاصره اقتصادی و مسائل مربوط به ویروس کرونا به واسطه میثاق با ولایت، مردم با همدلی برای حل مشکلات وارد صحنه شده اند.

آیت الله فرحانی بیان داشت: مردم خوزستان مردمانی ولایتمدارند و بر میثاق غدیر پای بند هستند و بصیرت ولایتمداری امروز مردم این استان مثال زدنی بوده و امروز جریان مبارزه با فساد و تلاش برای استقرار عدالت شعار امیر المومنین (ع) است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: شعار حضرت علی (ع) " العدل اوسع الاشیاء" است، عدل وسیع‌ترین ظرف حرکت انسان‌ها است، عدل باقی‌ترین ظرف حرکت است و ولایت همیشه و همه جا توام با عدالت و مبارزه با فساد و احقاق حقوق مردم است و این شعار فرمان مطالبه امروز رهبر معظم انقلاب و دستور اکید ایشان به قوای سه گانه است و مجلس خبرگان باید مطالبه عدالت محوری و نفی تبعیض را سرلوحه پیگیری هایش قرار دهد.

انتهای پیام/م