️ آغاز کشت زعفران در گواور

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،عبدالرضا شاماری مسئول جهاد کشاورزی بخش گواور،گفت: کشت پیاز زعفران در سطح بیش از ۳ هکتار در اراضی بخش گواور شروع شده و پیش بینی می شود سالانه به طور متوسط، ۱۲ تا ۱۵ کیلوگرم زعفران از این مزارع برداشت شود.

او گفت: کشت زعفران بهترین گزینه برای جایگزینی کشت محصولات با نیاز آبی بالا است  و نیاز آبی کم و ارزش اقتصادی بالا از خصوصیات کشت زعفران است.

شاماری بیان کرد: باتوجه به مشکل کم آبی و پایین رفتن سطح آب‌های زیر زمینی زعفران محصول بسیار مناسبی است و کشاورزان منطقه می‌توانند با تغییر الگوی کشت، این محصول با ارزش و گران قیمت را کشت کنند.

انتهای  پیام/ز