پخت کلوچه خرمایی در بمپور
پخت کلوچه خرمایی در بمپور

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، زینب علم بخشدار مرکزی بمپور گفت: باتوجه به شعار سال و همـچنین استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بومی منطقه ساخت واحد تولید کلوچه خرمایی با برند بمپور در دستور کار یکی از خبازی‌های این شهرستان قرار گرفت.

زینب علم افزود: با توجه به نزدیک شدن زمان برداشت محصول خرما در شهرستان بمپور با همفکری جمعی از کشاورزان و خبازی‌های سطح شهر تصمیم به پخت این کلوچه خرمایی گرفته شد.

او بیان کرد: خرما یکی از محصولات ارزشمند شهرستان بمپور محسوب می‌شود به همین سبب ضروریست کشاورزان بمپوری از این فرصت برای ایجاد شغل و برند سازی محصولاتشان استفاده کنند.

بخشدار مرکزی بمپور گفت: بسته بندی کلوچه خرمایی و همچنین نان کنجدی و شیرینی و مربای خرما از دیگر برنامه‌هایی است که می‌توان از آن جهت برند سازی و همچنین ایجاد اشتغال در شهرستان بمپور بهره گرفت.

اوادامه داد: شهرستان بمپور دارای ظرفیت‌های مناسبی بویژه در حوزه کشاورزی است که استفاده صحیح از این ظرفیت‌ها می‌تواند شهرستان را به قطب کشاورزی سیستان و بلوچستان تبدیل کند.

علم افزود: با توجه به ذائقه مردم سیستان و بلوچستان کلوچه خرمایی از اقبال خوبی برخوردار است و تولید این محصول برای سرمایه گذاران مقرون به صرفه خواهد بود.

زینب علم بخشدار مرکزی شهرستان بمپور در اقدامی خلاقانه با حضور در خبازی و واحد تولیدی کلوچه خرمایی با هدف آموزش ساعتی وقت خود را صرف پخت کلوچه کرد.

انتهای پیام/گ