کیفیت نان در کهگیلویه و بویراحمد همچنان مطلوب نیست

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سالار حسین پور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: بالا بردن کیفیت نان در استان امسال به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته و کیفیت آن نسبت به سال های گذشته تغییر یافته و بهتر شده اما هنوز با وضعیت مطلوب فاصله دارد.

حسین پور افزود: گشت های مشترک با دستگاه های نظارتی روزانه این واحد ها را بررسی و برای متخلفان تنبیه و برای مابقی (نانوایی های دارای نان باکیفیت) تشویق در نظر گرفته می شود.

او بیان کرد: امسال سهمیه آرد ۳۵ واحد خبازی متخلف قطع و ۱۲ واحد دیگر پلمب و ۷۶۵ میلیون ریال جریمه نقدی شده اند.

حسین پور گفت: همچنین مواردی وجود داشته که آرد مازاد بر سهمیه به نانوایی های دارای نان با کیفیت، داده شده است.

او افزود: امسال ۲ هزار و ۱۷۷ مورد بازرسی از خبازی های استان انجام شده که در این رابطه ۲۱۰ پرونده تشکیل و متخلفان جریمه شدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان کرد: پس از نظارت ها از واحد های خبازی وزن و کیفیت نان تغییر یافته است.

در مجموع ۶۷۰ واحد خبازی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

نانوایی های کهگیلویه و بویراحمد در سراسر استان انتظارات عمومی را برآورده نمی کنند و کیفیت نانی که به دست مشتری می رسد، در این استان به هیچ وجه مطلوب و دلخواه مردم نیست.

نانوایی ها بی کیفیتی نان را به خاطر استفاده از آرد نامرغوب می دانند این در حالی است که به گفته مسئولان متولی با کیفیت ترین گندم و آرد در این استان تولید و به دست آن ها می رسد.

سالانه تعدادی از واحدهای نانوایی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد پلمپ می شود که در یک مورد آن در سال ۹۲ بیش از ۵۰ نانوایی متخلف پلمپ شد.

ظرف چهار سال گذشته تاکنون ۶بار آرد آلوده کپک زده و حاوی قارچ در شهرستان بویراحمد عرضه شده است.

انتهای پیام/س