برای بیمه اتباع خارجی در خراسان رضوی ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شد

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  محمد تقی هاشمی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: در حال حاضر ۳۳ هزار نفر از اتباع خارجی آسیب پذیر در سطح استان شناسایی شده، پارسال  ۹۲۰۰ نفر تحت پوشش بیمه‌های مختلف قرار گرفتند.

او افزود: هم اکنون ۵۸ هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی در فضا‌های آموزشی مختلف استان مشغول به تحصیل هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی در قالب طرحی مشترک با آموزش و پرورش در قالب ۲ هزار کلاس درس در سطح استان است.

بیشتر بخوانید:

هاشمی بیان کرد: از این تعداد دانش آموز ۱۶ هزار نفر مربوط به اتباعی می‌باشد که طی چند سال گذشته به صورت غیرمجاز از مرز‌های مشترک وارد کشور شده اند.

او تصریح کرد: هم اینک این استان ۱۱ هزار دانشجو و طلبه شیعه و اهل سنت دارد که در مقاطع مختلف تحصیلی و حوزوی در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه مشغول به تحصیل هستند.

استان خراسان رضوی بعد از تهران با ۳۲۰ هزار نفر تبعه خارجی بیشترین جمعیت پناهندگان مهاجران خارجی را دارد.

 
انتهای پیام//ف.ح