باید مهارت زندگی کردن با کرونا را یاد بگیریم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ علیرضا مرآتی عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه پیام نور کنگاور است، گفت : اگر بتوانیم با شرایط قرنطینه کنار بیاییم و در خانه ماندن خود را مدیریت کنیم و با این شرایط سازگار شویم به سلامتی خود و جامعه کمک های بی نظیری کرده ایم.

او گفت : آشنا نبودن با مهارت های در خانه ماندن و تعارض و اختلاف‌های به وجود آمده در این دوران و در چنین محیطی بسیار مشهود است.

این استاد دانشگاه افزود: به هرحال در خانه ماندن به خصوص برای جوانترها که پرانرژی و کنجکاو و فعال هستند باعث بروز اصطکاک و اختلافاتی در خانواده می شود و آستانه تحمل پایین این افراد باعث می شود تا آنها برای جلوگیری از رفتارهای تقابلی در خانواده به محیط بیرون پناه ببرند.

او افزود: از آنجا که جمعیت ما از یک ترکیب نسبتا جوان تشکیل شده مشاهدات در این رفتارها و بروز و نمود جمعی آنها باعث می شود تا این تصور شکل بگیرد که ترس از بیماری کرونا از بین رفته و مردم دیگر ترسی ندارند.

این استاد روانشناسی؛گفت: با توجه به فصل گرما و طولانی بودن روزهای فصل بهتر است به جای تاکید بر در خانه ماندن صرف به آموزش اوقات فراغت و همچنین ذهن آگاهی افراد برای سازگاری با این سبک از زندگی بپردازیم، تا روابط زوجین و همچنین جوانان در این محیط جدید مدیریت شده و بتوان بحران شکل گرفته را با کمترین هزینه پشت سر گذاشت.

او افزود: در حقیقت ترس منطقی می تواند ما را با شرایط جدید زندگی تطبیق داده، سازگاری را بالا برده و از بروز استرس جلوگیری کند و در عین حال به افزایش سواد سلامت جسمانی، سواد استفاده از فناوری و سواد سلامت روان که از مولفه های زندگی سالم است بیانجامد .

انتهای پیام/د