آگاه سازی مردم برای پیشگیری از سرقت

جلسه کمیسیون پیشگیری از سرقت در شهرستان سیرجان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،جلسه کمیسیون پیشگیری از سرقت با موضوع پیشگیری از سرقت بانک‌ها و موسسات مالی در سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.

 سهراب بهاالدینی، سرپرست فرمانداری ویژه سیرجان در این جلسه با تاکید بر پیگیری و انجام دقیق مصوبات جلسات کمیسیون پیشگیری خواستار اجرای برخی اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده اولیه برای تاسیسات و تجهیزات توسط دستگاه‌های خدمات رسان نظیر بانک‌ها و موسسات مالی برای مقابله با سرقت شد.

سهراب بهاالدینی با بیان اینکه اثرات روحی و روانی جرائم به شهروندان بیشتر از خسارات مادی آن است، تصریح کرد: مهمترین مسئله در بحث پیشگیری از سرقت، آگاه سازی مردم در خصوص نگهداری صحیح از مال و اموال خود است.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سیرجان نیز در این جلسه گفت: توجه به اقدامات پیشگیرانه و عمل به توصیه‌های انتظامی می‌تواند زمینه وقوع بسیاری از تهدیدات و آسیب‌های امنیتی و سرقت از بانک را به حداقل برساند.

سرهنگ محمد رضا ایران نژاد با اشاره به این که پیشگیری از وقوع جرائم از اولویت‌های مهم ناجا است بیان داشت: آموزش به عنوان یکی از مهم‌ترین راهکار‌ برای پیشگیری از سرقت به خصوص سرقت بانک‌ها و ایجاد فضای امن اقتصادی در جامعه است و بر لزوم تعامل سازنده میان روسا و مدیران بانک‌ها با نیروی انتظامی تاکید می‌شود.

فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان به وجود برخی معایب و نواقصی که در بازدید‌های بعمل آمده از بانک‌ها مشاهده شده است، اشاره کرد و گفت: به روز رسانی سیستم آژیر خطر، حفاظ فیزیکی، استفاده از مامور مسلح به عنوان نگهبان بانک و خودرو‌های مخصوص حمل پول و اخذ نظریه و تاییدیه از سوی کارشناس انتظامی از دیگر انتظارات پلیس در این زمینه است.

سرهنگ ایران نژاد اظهار داشت: رعایت توصیه‌ها و هشدار‌های پلیس به خاطر پیشگیری از بروز سرقت است لیکن همه می‌بایست با از بین بردن بستر‌ها و زمینه وقوع جرم به این موضوع کمک کنند ومسئولان بانک‌ها، قبل از تأسیس و جابجایی شعبات خود نسبت به اخذ نظریه کارشناسی و تائیدیه مکانی و نهایی اقدام کنند.

انتهای پیام/ی