کلنگ ساختمان آتش نشانی روستای هیچان به زمین زده شد

محمد بلوچ زهی بخشدار مرکزی نیکشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،  گفت : ماشین آتش نشانی دهیاری هیچان توانسته است در مواقع اضطراری و حوادث آتش سوزی کمک بزرگی به مردم این منطقه به خصوص کشاورزان کند.

او  افزود : با توجه به اقلیم گرم و خشک نیکشهر و احتمال بروز آتش سوزی در هوای گرم تابستان ، وجود ماشین آتش نشانی یکی از ضروریات بسیار مهم این منطقه به شمار می رود.

محمد بلوچ زهی  گفت : حضور به موقع ماشین آتش نشانی دهیاری هیچان در حوادث آتش سوزی در روستاهای حاشیه محور جاده ترانزیتی ، بخش لاشار و عملیات پشتیبانی از حوادث جاده ای باعث کاهش خسارات شده است.

او خاطر نشان کرد : عملیات ساخت ساختمان آتش نشانی هیچان در زمینی به مساحت ۱۲۰ متر مربع و زیر بنای ساختمان ۸۵ متر مربعی به زودی شروع خواهد شد.

بلوچ زهی اظهار داشت: که هزینه تکمیل این پروژه یک میلیارد و سیصد و پنجاه میلیون ریال برآورد شده ، که از محل اعتبارات دهیاری این روستا پیش بینی شده است.

او گفت : بهره برداری از افزایش باند اینترنت نسل چهارم همراه اول در روستای هیچان از دیگر برنامه های هفته دولت در بخش مرکزی بود .

انتهای پیام/ع